Voor verwijzers

Hoe kan ik als verwijzer direct naar  DiSofa verwijzen?

Een verwijsbrief mailt u rechtstreeks naar het veilige emailadres info@disofa.nl van DiSofa, of geeft u mee aan uw patiënt. Uw patient overhandigt de verwijsbrief digitaal tijdens de intake. Verwijzen via het digitaleformulier is ook mogelijk. Wij nemen dan direct contact op met uw patiënt.

Online behandeling hoe werkt dat?

DiSofa werkt zonder wachtlijsten en zonder winstoogmerk. Wij bieden onze behandelingen wereldwijd aan voor Nederlandstaligen. DiSofa biedt alle behandelingen 100% online aan, in een mix van videoconsulten en online behandelmodules. Dat noemen we ‘blended care’, maar dan écht online. De behandelingen verschillen inhoudelijk niet van behandelingen in een fysieke praktijk en voldoen aan alle kwaliteitseisen en behandelrichtlijnen. Meer informatie leest u bij Hoe het werkt.

BIG-geregistreerde GZ-psychologen

Bij DiSofa werken uitsluitend BIG-geregistreerde GZ-psychologen zodat elke patiënt een regiebehandelaar heeft. Onze GZ-psychologen vinden het vanzelfsprekend om mensen te behandelen op het tijdstip dat het hen het beste uitkomt. Dus ook ‘s avonds, ’s ochtends vroeg of in het weekeinde zijn onze GZ-psychologen beschikbaar.

Verzekerde zorg

DiSofa levert verzekerde zorg, met uitzondering van burn-out of werk gerelateerde klachten. Op dit moment biedt DiSofa hulp in de generalistische basis GGZ, maar we zijn bezig met de voorbereiding op uitbreiding naar de specialistische GGZ. Ook de uitbreiding naar kinder- en jeugdpsychiatrie onderzoeken we.

 

Samenwerkingspartners

logoamicizorgt