Voor verwijzers

Hoe kan ik als verwijzer direct naar  DiSofa verwijzen?

  • Een verwijsbrief mailt u rechtstreeks naar het veilige emailadres info@disofa.nl van DiSofa, of geeft u mee aan uw patiënt. Uw patiënt overhandigt de verwijsbrief digitaal tijdens de intake.
  • Verwijzen via het digitale formulier. Wij nemen dan binnen 1 week contact op met uw patiënt.
  • Verwijzen via ZorgDomein. U vindt ons als GGZ Noord-Holland-Noord, DiSofa online therapie.

Online behandeling hoe werkt dat?

Wij bieden onze behandelingen wereldwijd aan voor Nederlands- en Engelstaligen. DiSofa biedt alle behandelingen 100% online aan, in een mix van videoconsulten en online behandelmodules. Dat noemen we ‘blended care’, maar dan écht online. De behandelingen verschillen inhoudelijk niet van behandelingen in een fysieke praktijk en voldoen aan alle kwaliteitseisen en behandelrichtlijnen. Meer informatie leest u bij Hoe het werkt.

BIG-geregistreerde GZ-psychologen

Bij DiSofa werken uitsluitend BIG-geregistreerde GZ-psychologen zodat elke patiënt een regiebehandelaar heeft. Onze GZ-psychologen vinden het vanzelfsprekend om mensen te behandelen op het tijdstip dat het hen het beste uitkomt. Dus ook ‘s avonds, ’s ochtends vroeg of in het weekeinde zijn onze GZ-psychologen beschikbaar.

Verzekerde zorg

DiSofa levert verzekerde zorg. Burn-out of werk gerelateerde klachten kunnen door ons worden behandeld, maar vallen niet onder de verzekerde zorg. DiSofa werkt samen met Amici, onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord, en heeft onder deze naam contracten met alle zorgverzekeraars. Op dit moment biedt DiSofa hulp in de generalistische basis GGZ.

 

Samenwerkingspartners

logoamicizorgt