Onze psychologen

DiSofa is een snel groeiende organisatie. Op dit moment werken er 9 GZ-psychologen bij DiSofa. Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Lees hier de reviews.

Jiske Bronke

Jiske Bronke

GZ-psycholoog
Mijn naam is Jiske en ik werk als GZ-psycholoog voor DiSofa vanuit de Costa Blanca in Spanje. Ik heb ervaring binnen zowel de basis-GGZ als de specialistische GGZ, en het werken met mensen met uiteenlopende problematiek blijft me fascineren. Ik heb o.a. affiniteit met het werken met trauma, problemen met zelfbeeld en angstklachten. Het geeft mij voldoening om stil te staan bij je kwaliteiten en je waarden naast de moeilijkheden waar je tegenaan loopt. Daarnaast heb ik aandacht voor de connectie tussen mentaal en fysiek welbevinden, want ik ben ervan overtuigd dat deze holistische manier van kijken belangrijk is om optimaal te kunnen herstellen. Ik vind het belangrijk om naast je te staan en om je je gehoord te laten voelen. Woorden die mij omschrijven zijn betrokken, analytisch en integer.
Behandeltechnieken die ik vaak gebruik komen vanuit de Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness, EMDR, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en de Schematherapie, waarbij ik probeer zo goed mogelijk af te stemmen op waar jij behoefte aan hebt.
Eveline Schouten

Eveline Schouten

GZ-psycholoog
“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf”

Vanuit Las Palmas de Gran Canaria werk ik online als GZ-psycholoog voor DiSofa. Dat geeft mij de mogelijkheid om mijn vak uit te oefenen en Nederlandse cliënten waar ook ter wereld te ondersteunen. In gesprek zoek ik samen met je naar manieren om de problemen waar je tegenaan loopt beter te begrijpen, te verminderen, te aanvaarden of er anders mee om te gaan. Daarbij ga ik uit van je eigen veerkracht om te veranderen en zullen we aandacht besteden aan wat jij belangrijk vindt in je leven.

Mijn werkervaring en passie liggen op het snijvlak van lichaam en geest. Jarenlang heb ik als psycholoog in de revalidatiezorg gewerkt met cliënten met lichamelijke klachten -waaronder niet aangeboren hersenletsel, chronische pijn en hartaandoeningen- en de daarbij komende geestelijke klachten zoals angst, depressie, trauma en problemen met acceptatie en verwerking. Daarnaast ben ik sinds enkele jaren ook werkzaam als yogadocent.
Methoden waarmee ik werk zijn o.a. cognitieve gedragstherapie (CGT), mindfulness, acceptatie- en commitment therapie (ACT), ontspanningstechnieken en EMDR.
Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken aan het verbeteren van jouw gezondheid en welbevinden!

Ingrid Kampschoer

Ingrid Kampschoer

GZ-psycholoog
Ik ben Ingrid en heb ruim 20 jaar ervaring in een eigen praktijk in de Basis GGZ voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor DiSofa werk ik vanuit Curaçao. Door het gunstige verschil in tijdzones is het gemakkelijk om vanuit Nederland in de middag en avond een afspraak met mij te maken. Ik ben een puur, betrokken en transparant persoon waardoor je je snel vertrouwd zal voelen. Ook breng ik lichtheid en humor in.

Om zo goed mogelijk bij je aan te sluiten maak ik gebruik van diverse behandelmethodieken (Cognitieve therapie, EMDR, Mindfulness, Oplossingsgerichte therapie etc). Ik heb ervaring in behandelen van mensen met o.a. (lichte) persoonlijkheidsproblematiek, autisme, gedragsproblemen, depressieve en somberheidsklachten, angst, trauma en eetproblemen.

Elles te Brake

Elles te Brake

GZ-psycholoog
Ik werk als GZ-psycholoog voor DiSofa en dat doe ik vanuit mijn woonplaats in Spanje. Ik heb ruime ervaring in de specialistische GGZ en basis GGZ met zowel volwassenen, adolescenten als jeugd. De combinatie van online gesprekken met behandelmodules die online gevolgd kunnen worden zorgt voor flexibiliteit, structuur maar ook de benodigde persoonlijke aandacht tijdens de behandeling.

Mijn werkwijze is te omschrijven als betrokken, doelgericht en empathisch waarbij ik gebruik maak van diverse behandelmethodieken (CGT, EMDR, mindfulness etc) om daarmee zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat nodig is om de klachten te doen verminderen.

Sara Helmink

Sara Helmink

GZ-psycholoog
“Ik sta voor acceptatie, betrokkenheid, geduld en toegewijde actie.”

Ik ben Sara en heb ruim 16 jaar ervaring in diagnostiek en behandeling van diverse doelgroepen. Voorheen werkte ik onder andere in het gevangeniswezen en in een autisme expertisecentrum. Naast mijn werk bij DiSofa, werk ik als zelfstandige in mijn eigen praktijk in de BasisGGZ. Ik heb affiniteit met de volgende gebieden: autisme, burn-out, trauma, angst- en stemmingsklachten. Ik gebruik cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, ACT, EMDR en mindfulness. Ik vind het mooi als bij mensen het zelfvertrouwen toeneemt. Soms is daar inzicht voor nodig, soms verwerking, acceptatie of actie. Soms een combinatie hiervan. In behandelingen houd ik altijd voor ogen dat we werken aan je waarden. Dat je in het leven weer gaat doen, wat je wil doen.

Miriam Meyer-Pot

Miriam Meyer-Pot

GZ-psycholoog
Als GZ-psycholoog werk ik vanuit Boston voor DiSofa online therapie. Voor mij is dit een creatieve manier om mijn werk als psycholoog voort te zetten, ook nu ik in het buitenland woon. Ik hou van de variatie in cliënten, de flexibele werktijden en de moderne ontwikkelingen rondom e-health. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik behandel cliënten die in Nederland wonen, die op reis zijn of naar het buitenland zijn verhuisd. Mijn werkwijze is doelgericht, met persoonlijke aandacht en een beetje humor, waardoor ik mensen die zijn vastgelopen weer in beweging breng.
Rosaura Polak

Rosaura Polak

GZ-psycholoog
Vanuit het buitenland werk ik als GZ-psycholoog bij DiSofa online therapie. Eerder werkte ik in de somatische gezondheidszorg en in de GGZ in Nederland, waar ik me toelegde op behandelingen, gericht op angst en trauma, depressie en persoonlijkheidsklachten. De flexibiliteit bij online therapie – ongebonden aan plaats en tijd en geschikt voor Nederlandse cliënten in binnen- en buitenland – sluit goed aan bij mij, mijn “buitenlandervaring” en mijn brede behandelervaring. Met mijn betrokken en transparante houding, kan ik op doelgerichte wijze mensen die vastlopen handvatten aanreiken, zodat ze weer grip krijgen op hun leven.
Melissa van Leijenhorst

Melissa van Leijenhorst

GZ-psycholoog
Mijn naam is Melissa van Leijenhorst en ik werk als GZ-psycholoog vanuit Londen voor Di Sofa. Ik heb ervaring binnen zowel de specialistische- als basis GGZ met diverse problematiek. Behandelmethodieken die ik toepas zijn Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness, EMDR en ACT. Ik vind het belangrijk om een therapeutische relatie op te bouwen waarin we doelgericht aan de slag gaan. Mijn drijfveer binnen het vak is het motiveren van cliënten tot verandering. Dit doe ik door goed te luisteren, aan te sluiten en te confronteren. Het online behandelen geeft daarbij een heleboel flexibiliteit en mogelijkheden, die ten gunste staan van de therapie. Ik kijk ernaar uit om met je te werken!
Berber Hogeveen

Berber Hogeveen

GZ-psycholoog
Mijn naam is Berber en ik heb ruim 8 jaar ervaring met diagnostiek en behandeling van verschillende doelgroepen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door oprechte interesse, betrokkenheid en humor waardoor je je snel vertrouwd zal voelen.

Vrijheid en autonomie zijn voor mij twee belangrijke kernwaarden en ze spelen mijns inziens ook een belangrijke rol in jouw herstelproces. Een van de mooiste dingen van mijn vak vind ik dan ook dat jij meer vrijheid en autonomie ervaart na een (succesvolle) behandeling. Ik maak hierbij gebruik van (elementen uit) CGT, oplossingsgerichte therapie, mindfulness, motiverende gespreksvoering en EMDR.

Marlieke van Rijt

Marlieke van Rijt

GZ-psycholoog
Mijn naam is Marlieke van Rijt en ik ben sinds 2018 BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Ik heb ervaring met de doelgroepen kind- en jeugd, jongvolwassenen en volwassenen in de basis-GGZ en S-GGZ. Sinds 2022 werk ik bij Disofa. Door mijn eerdere werkervaring met kind- en jeugdproblematiek, hebben psychische klachten gelinkt aan de zwangerschap/ bevalling/ gezinsleven/ opvoeding extra mijn belangstelling.

Behandelvormen die ik toepas zijn: cognitieve gedragstherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en ik volg een opleiding in acceptance and commitment therapy. Samen zoeken we uit welke therapievorm of vormen het best bij jou past of passen. Als therapeut heb ik een betrokken en open houding. Om de kwaliteit te waarborgen blijf ik mij vaktechnisch ontwikkelen. Ook ben ik aangesloten bij beroepsvereniging NVGZP.

Monique Brakeboer

Monique Brakeboer

GZ-psycholoog
Mijn naam is Monique en ik werk al langere tijd als GZ-psycholoog, waarvan ik de registratie in 2015 heb behaald. Momenteel verblijf ik wisselend in Nederland en Spanje.

Na het behalen van mijn GZ-opleiding heb ik aantal jaar in Nederland gewerkt, maar ook in het buitenland. Landen waar ik werkzaamheden heb mogen uitvoeren zijn onder andere Suriname, India en Ethiopië geweest. Hierbij heb ik ook mijn eerste kennismaking met het online werken gehad, waarbij ik merkte hoe dichtbij het contact kon voelen, terwijl het dan toch om online communicatie ging. En merkte ik hoeveel er eigenlijk allemaal mogelijk is. Sindsdien ben ik hier steeds meer ervaring mee gaan opdoen en ik ben nog steeds erg enthousiast over deze manier van werken.

Het werken bij DiSofa sluit daarom goed aan bij waar ik als behandelaar voor sta. Doordat behandelingen vaak vanuit huis zijn voelt het contact als persoonlijk aan en kan er ook tussen sessies door veel worden gedaan. De online modules die geboden kunnen worden zijn een mooie aanvulling op de sessies. In de behandelsessies zelf kan ik als behandelaar vervolgens ook goed aansluiten bij jouw proces. Waardoor we stappen kunnen zetten richting de opgestelde doelen op een manier die bij jou past.

De behandelmethoden waar ik als behandelaar graag gebruik van maak zijn de cognitieve gedragstherapie, de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Mindfulness en EMDR. Eerder ben ik werkzaam geweest op afdelingen gespecialiseerd in problematiek omtrent angstklachten, depressie, verslaving, burn-out en trauma.