Onze psychologen

DiSofa is een snel groeiende organisatie. Op dit moment werken er 9 GZ-psychologen bij DiSofa. Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Lees hier de reviews.

Jiske Bronke

Jiske Bronke

GZ-psycholoog
Mijn naam is Jiske en ik werk als GZ-psycholoog voor DiSofa vanuit de Costa Blanca in Spanje. Ik heb ervaring binnen zowel de basis-GGZ als de specialistische GGZ, en het werken met mensen met uiteenlopende problematiek blijft me fascineren. Ik heb o.a. affiniteit met het werken met trauma, problemen met zelfbeeld en angstklachten. Het geeft mij voldoening om stil te staan bij je kwaliteiten en je waarden naast de moeilijkheden waar je tegenaan loopt. Daarnaast heb ik aandacht voor de connectie tussen mentaal en fysiek welbevinden, want ik ben ervan overtuigd dat deze holistische manier van kijken belangrijk is om optimaal te kunnen herstellen. Ik vind het belangrijk om naast je te staan en om je je gehoord te laten voelen. Woorden die mij omschrijven zijn betrokken, analytisch en integer.
Behandeltechnieken die ik vaak gebruik komen vanuit de Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness, EMDR, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en de Schematherapie, waarbij ik probeer zo goed mogelijk af te stemmen op waar jij behoefte aan hebt.
Eveline Schouten

Eveline Schouten

GZ-psycholoog
“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf”

Vanuit Las Palmas de Gran Canaria werk ik online als GZ-psycholoog voor DiSofa. Dat geeft mij de mogelijkheid om mijn vak uit te oefenen en Nederlandse cliënten waar ook ter wereld te ondersteunen. In gesprek zoek ik samen met je naar manieren om de problemen waar je tegenaan loopt beter te begrijpen, te verminderen, te aanvaarden of er anders mee om te gaan. Daarbij ga ik uit van je eigen veerkracht om te veranderen en zullen we aandacht besteden aan wat jij belangrijk vindt in je leven.

Mijn werkervaring en passie liggen op het snijvlak van lichaam en geest. Jarenlang heb ik als psycholoog in de revalidatiezorg gewerkt met cliënten met lichamelijke klachten -waaronder niet aangeboren hersenletsel, chronische pijn en hartaandoeningen- en de daarbij komende geestelijke klachten zoals angst, depressie, trauma en problemen met acceptatie en verwerking. Daarnaast ben ik sinds enkele jaren ook werkzaam als yogadocent.
Methoden waarmee ik werk zijn o.a. cognitieve gedragstherapie (CGT), mindfulness, acceptatie- en commitment therapie (ACT), ontspanningstechnieken en EMDR.
Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken aan het verbeteren van jouw gezondheid en welbevinden!

Ingrid Kampschoer

Ingrid Kampschoer

GZ-psycholoog
Ik ben Ingrid en heb ruim 20 jaar ervaring in een eigen praktijk in de Basis GGZ voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor DiSofa werk ik vanuit Curaçao. Door het gunstige verschil in tijdzones is het gemakkelijk om vanuit Nederland in de middag en avond een afspraak met mij te maken. Ik ben een puur, betrokken en transparant persoon waardoor je je snel vertrouwd zal voelen. Ook breng ik lichtheid en humor in.

Om zo goed mogelijk bij je aan te sluiten maak ik gebruik van diverse behandelmethodieken (Cognitieve therapie, EMDR, Mindfulness, Oplossingsgerichte therapie etc). Ik heb ervaring in behandelen van mensen met o.a. (lichte) persoonlijkheidsproblematiek, autisme, gedragsproblemen, depressieve en somberheidsklachten, angst, trauma en eetproblemen.

Elles te Brake

Elles te Brake

GZ-psycholoog
Ik werk als GZ-psycholoog voor DiSofa en dat doe ik vanuit mijn woonplaats in Spanje. Ik heb ruime ervaring in de specialistische GGZ en basis GGZ met zowel volwassenen, adolescenten als jeugd. De combinatie van online gesprekken met behandelmodules die online gevolgd kunnen worden zorgt voor flexibiliteit, structuur maar ook de benodigde persoonlijke aandacht tijdens de behandeling.

Mijn werkwijze is te omschrijven als betrokken, doelgericht en empathisch waarbij ik gebruik maak van diverse behandelmethodieken (CGT, EMDR, mindfulness etc) om daarmee zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat nodig is om de klachten te doen verminderen.

Sara Helmink

Sara Helmink

GZ-psycholoog
“Ik sta voor acceptatie, betrokkenheid, geduld en toegewijde actie.”

Ik ben Sara en heb ruim 16 jaar ervaring in diagnostiek en behandeling van diverse doelgroepen. Voorheen werkte ik onder andere in het gevangeniswezen en in een autisme expertisecentrum. Naast mijn werk bij DiSofa, werk ik als zelfstandige in mijn eigen praktijk in de BasisGGZ. Ik heb affiniteit met de volgende gebieden: autisme, burn-out, trauma, angst- en stemmingsklachten. Ik gebruik cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, ACT, EMDR en mindfulness. Ik vind het mooi als bij mensen het zelfvertrouwen toeneemt. Soms is daar inzicht voor nodig, soms verwerking, acceptatie of actie. Soms een combinatie hiervan. In behandelingen houd ik altijd voor ogen dat we werken aan je waarden. Dat je in het leven weer gaat doen, wat je wil doen.

Manon de Rooij

Manon de Rooij

GZ-psycholoog
Als ervaren GZ-psycholoog en cognitief-gedragstherapeut in Londen, werk ik met veel enthousiasme voor DiSofa. Als je de stap zet om hulp te zoeken, is het belangrijk dat het contact veilig en vertrouwd voelt. Dat kan ik je bieden: je zult merken dat het contact ondanks de afstand al snel vertrouwd aanvoelt. Ik wil je graag helpen om eerst de achtergrond van je klachten te verkennen. Zo kan ik vaststellen welke behandelmethode het beste bij je past en gaan we hier vervolgens samen mee aan de slag.
Miriam Meyer-Pot

Miriam Meyer-Pot

GZ-psycholoog
Als GZ-psycholoog werk ik vanuit Boston voor DiSofa online therapie. Voor mij is dit een creatieve manier om mijn werk als psycholoog voort te zetten, ook nu ik in het buitenland woon. Ik hou van de variatie in cliënten, de flexibele werktijden en de moderne ontwikkelingen rondom e-health. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik behandel cliënten die in Nederland wonen, die op reis zijn of naar het buitenland zijn verhuisd. Mijn werkwijze is doelgericht, met persoonlijke aandacht en een beetje humor, waardoor ik mensen die zijn vastgelopen weer in beweging breng.
Rosaura Polak

Rosaura Polak

GZ-psycholoog
Vanuit het buitenland werk ik als GZ-psycholoog bij DiSofa online therapie. Eerder werkte ik in de somatische gezondheidszorg en in de GGZ in Nederland, waar ik me toelegde op behandelingen, gericht op angst en trauma, depressie en persoonlijkheidsklachten. De flexibiliteit bij online therapie – ongebonden aan plaats en tijd en geschikt voor Nederlandse cliënten in binnen- en buitenland – sluit goed aan bij mij, mijn “buitenlandervaring” en mijn brede behandelervaring. Met mijn betrokken en transparante houding, kan ik op doelgerichte wijze mensen die vastlopen handvatten aanreiken, zodat ze weer grip krijgen op hun leven.