Onze psychologen

DiSofa is een snel groeiende organisatie. Op dit moment werken er drie GZ-psychologen bij DiSofa.

Eline Bastmeijer-Bruin

Eline Bastmeijer-Bruin

GZ-psycholoog
Met veel plezier ben ik als GZ-psycholoog werkzaam bij DiSofa online therapie. Omdat ik momenteel in Singapore woon is het geven van online therapie voor mij een uitkomst. De flexibiliteit die DiSofa biedt voor cliënt en behandelaar spreekt mij erg aan. Daarnaast heb ik gemerkt dat online therapie, ondanks de afstand, vaak juist heel dichtbij voelt en dat vind ik erg belangrijk. Als behandelaar bied ik cliënten een luisterend oor, ben ik steunend en leer ik cliënten vaardigheden aan die hen helpen om van hun klachten af te komen.
Miriam Meyer-Pot

Miriam Meyer-Pot

GZ-psycholoog
Als GZ-psycholoog werk ik vanuit Boston voor DiSofa online therapie. Voor mij is dit een creatieve manier om mijn werk als psycholoog voort te zetten, ook nu ik in het buitenland woon. Ik hou van de variatie in cliënten, de flexibele werktijden en de moderne ontwikkelingen rondom e-health. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik behandel cliënten die in Nederland wonen, die op reis zijn of naar het buitenland zijn verhuisd. Mijn werkwijze is doelgericht, met persoonlijke aandacht en een beetje humor, waardoor ik mensen die zijn vastgelopen weer in beweging breng.
Rosaura Polak

Rosaura Polak

GZ-psycholoog
Vanuit het buitenland werk ik als GZ-psycholoog bij DiSofa online therapie. Eerder werkte ik in de somatische gezondheidszorg en in de GGZ in Nederland, waar ik me toelegde op behandelingen, gericht op angst en trauma, depressie en persoonlijkheidsklachten. De flexibiliteit bij online therapie – ongebonden aan plaats en tijd en geschikt voor Nederlandse cliënten in binnen- en buitenland – sluit goed aan bij mij, mijn “buitenlandervaring” en mijn brede behandelervaring. Met mijn betrokken en transparante houding, kan ik op doelgerichte wijze mensen die vastlopen handvatten aanreiken, zodat ze weer grip krijgen op hun leven.