Onze psychologen

DiSofa is een snel groeiende organisatie. Op dit moment werken er zes GZ-psychologen bij DiSofa. Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Lees hier de reviews.

Elles te Brake

Elles te Brake

GZ-psycholoog
Ik werk als GZ-psycholoog voor DiSofa en dat doe ik vanuit mijn woonplaats in Spanje. Ik heb ruime ervaring in de specialistische GGZ en basis GGZ met zowel volwassenen, adolescenten als jeugd. De combinatie van online gesprekken met behandelmodules die online gevolgd kunnen worden zorgt voor flexibiliteit, structuur maar ook de benodigde persoonlijke aandacht tijdens de behandeling.

Mijn werkwijze is te omschrijven als betrokken, doelgericht en empathisch waarbij ik gebruik maak van diverse behandelmethodieken (CGT, EMDR, mindfulness etc) om daarmee zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat nodig is om de klachten te doen verminderen.

Sara Helmink

Sara Helmink

GZ-psycholoog
“Ik sta voor acceptatie, betrokkenheid, geduld en toegewijde actie.”

Ik ben Sara en heb ruim 16 jaar ervaring in diagnostiek en behandeling van diverse doelgroepen. Voorheen werkte ik onder andere in het gevangeniswezen en in een autisme expertisecentrum. Naast mijn werk bij DiSofa, werk ik als zelfstandige in mijn eigen praktijk in de BasisGGZ. Ik heb affiniteit met de volgende gebieden: autisme, burn-out, trauma, angst- en stemmingsklachten. Ik gebruik cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, ACT, EMDR en mindfulness. Ik vind het mooi als bij mensen het zelfvertrouwen toeneemt. Soms is daar inzicht voor nodig, soms verwerking, acceptatie of actie. Soms een combinatie hiervan. In behandelingen houd ik altijd voor ogen dat we werken aan je waarden. Dat je in het leven weer gaat doen, wat je wil doen.

Manon de Rooij

Manon de Rooij

GZ-psycholoog
Als ervaren GZ-psycholoog en cognitief-gedragstherapeut in Londen, werk ik met veel enthousiasme voor DiSofa. Als je de stap zet om hulp te zoeken, is het belangrijk dat het contact veilig en vertrouwd voelt. Dat kan ik je bieden: je zult merken dat het contact ondanks de afstand al snel vertrouwd aanvoelt. Ik wil je graag helpen om eerst de achtergrond van je klachten te verkennen. Zo kan ik vaststellen welke behandelmethode het beste bij je past en gaan we hier vervolgens samen mee aan de slag.
Miriam Meyer-Pot

Miriam Meyer-Pot

GZ-psycholoog
Als GZ-psycholoog werk ik vanuit Boston voor DiSofa online therapie. Voor mij is dit een creatieve manier om mijn werk als psycholoog voort te zetten, ook nu ik in het buitenland woon. Ik hou van de variatie in cliënten, de flexibele werktijden en de moderne ontwikkelingen rondom e-health. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik behandel cliënten die in Nederland wonen, die op reis zijn of naar het buitenland zijn verhuisd. Mijn werkwijze is doelgericht, met persoonlijke aandacht en een beetje humor, waardoor ik mensen die zijn vastgelopen weer in beweging breng.
Caroline Korsten

Caroline Korsten

GZ-psycholoog
Ik werk vanuit Nederland voor DiSofa. Tijdens en na mijn studie psychologie heb ik een tijd in Duitsland en Engeland gewoond en gewerkt. Ik heb ervaring in behandelen van mensen met (lichte) persoonlijkheidsproblematiek, depressieve klachten, angst, burn-out en trauma.

Ik vind het belangrijk dat jij je tijdens de behandeling veilig voelt. Dat je je gehoord, gezien en begrepen voelt. Jouw therapie is een reis die wij samen ondernemen. Naast het onderzoeken van jouw klachten, vind ik het ook belangrijk om te kijken naar waar jouw kracht ligt. Bij de behandeling gaan we uit van jouw hulpvraag, waarbij ik een appèl zal doen op jouw eigen inzet en verantwoordelijkheid om te komen tot klachtvermindering en persoonlijke groei. Bij de behandeling maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, schematherapie en mindfulness/ACT.

Rosaura Polak

Rosaura Polak

GZ-psycholoog
Vanuit het buitenland werk ik als GZ-psycholoog bij DiSofa online therapie. Eerder werkte ik in de somatische gezondheidszorg en in de GGZ in Nederland, waar ik me toelegde op behandelingen, gericht op angst en trauma, depressie en persoonlijkheidsklachten. De flexibiliteit bij online therapie – ongebonden aan plaats en tijd en geschikt voor Nederlandse cliënten in binnen- en buitenland – sluit goed aan bij mij, mijn “buitenlandervaring” en mijn brede behandelervaring. Met mijn betrokken en transparante houding, kan ik op doelgerichte wijze mensen die vastlopen handvatten aanreiken, zodat ze weer grip krijgen op hun leven.