Onze psychologen

DiSofa is een snel groeiende organisatie. Op dit moment werken er twaalf GZ-psychologen bij DiSofa. Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Lees hier de reviews.

Jiske Bronke

Jiske Bronke

GZ-psycholoog
Mijn naam is Jiske en ik werk als GZ-psycholoog voor DiSofa vanuit de Costa Blanca in Spanje. Ik heb ervaring binnen zowel de basis-GGZ als de specialistische GGZ, en het werken met mensen met uiteenlopende problematiek blijft me fascineren. Ik heb o.a. affiniteit met het werken met trauma, problemen met zelfbeeld en angstklachten. Het geeft mij voldoening om stil te staan bij je kwaliteiten en je waarden naast de moeilijkheden waar je tegenaan loopt. Daarnaast heb ik aandacht voor de connectie tussen mentaal en fysiek welbevinden, want ik ben ervan overtuigd dat deze holistische manier van kijken belangrijk is om optimaal te kunnen herstellen. Ik vind het belangrijk om naast je te staan en om je je gehoord te laten voelen. Woorden die mij omschrijven zijn betrokken, analytisch en integer.
Behandeltechnieken die ik vaak gebruik komen vanuit de Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness, EMDR, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en de Schematherapie, waarbij ik probeer zo goed mogelijk af te stemmen op waar jij behoefte aan hebt.
Eveline Schouten

Eveline Schouten

GZ-psycholoog
“De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf”

Vanuit Las Palmas de Gran Canaria werk ik online als GZ-psycholoog voor DiSofa. Dat geeft mij de mogelijkheid om mijn vak uit te oefenen en Nederlandse cliënten waar ook ter wereld te ondersteunen. In gesprek zoek ik samen met je naar manieren om de problemen waar je tegenaan loopt beter te begrijpen, te verminderen, te aanvaarden of er anders mee om te gaan. Daarbij ga ik uit van je eigen veerkracht om te veranderen en zullen we aandacht besteden aan wat jij belangrijk vindt in je leven.

Mijn werkervaring en passie liggen op het snijvlak van lichaam en geest. Jarenlang heb ik als psycholoog in de revalidatiezorg gewerkt met cliënten met lichamelijke klachten -waaronder niet aangeboren hersenletsel, chronische pijn en hartaandoeningen- en de daarbij komende geestelijke klachten zoals angst, depressie, trauma en problemen met acceptatie en verwerking. Daarnaast ben ik sinds enkele jaren ook werkzaam als yogadocent.
Methoden waarmee ik werk zijn o.a. cognitieve gedragstherapie (CGT), mindfulness, acceptatie- en commitment therapie (ACT), ontspanningstechnieken en EMDR.
Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken aan het verbeteren van jouw gezondheid en welbevinden!

Ingrid Kampschoer

Ingrid Kampschoer

GZ-psycholoog
Ik ben Ingrid en heb ruim 20 jaar ervaring in een eigen praktijk in de Basis GGZ voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor DiSofa werk ik vanuit Curaçao. Door het gunstige verschil in tijdzones is het gemakkelijk om vanuit Nederland in de middag en avond een afspraak met mij te maken. Ik ben een puur, betrokken en transparant persoon waardoor je je snel vertrouwd zal voelen. Ook breng ik lichtheid en humor in.

Om zo goed mogelijk bij je aan te sluiten maak ik gebruik van diverse behandelmethodieken (Cognitieve therapie, EMDR, Mindfulness, Oplossingsgerichte therapie etc). Ik heb ervaring in behandelen van mensen met o.a. (lichte) persoonlijkheidsproblematiek, autisme, gedragsproblemen, depressieve en somberheidsklachten, angst, trauma en eetproblemen.

Miriam Meyer-Pot

Miriam Meyer-Pot

GZ-psycholoog
Als GZ-psycholoog werk ik vanuit Boston voor DiSofa online therapie. Voor mij is dit een creatieve manier om mijn werk als psycholoog voort te zetten, ook nu ik in het buitenland woon. Ik hou van de variatie in cliënten, de flexibele werktijden en de moderne ontwikkelingen rondom e-health. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik behandel cliënten die in Nederland wonen, die op reis zijn of naar het buitenland zijn verhuisd. Mijn werkwijze is doelgericht, met persoonlijke aandacht en een beetje humor, waardoor ik mensen die zijn vastgelopen weer in beweging breng.
Rosaura Polak

Rosaura Polak

GZ-psycholoog
Vanuit het buitenland werk ik als GZ-psycholoog bij DiSofa online therapie. Eerder werkte ik in de somatische gezondheidszorg en in de GGZ in Nederland, waar ik me toelegde op behandelingen, gericht op angst en trauma, depressie en persoonlijkheidsklachten. De flexibiliteit bij online therapie – ongebonden aan plaats en tijd en geschikt voor Nederlandse cliënten in binnen- en buitenland – sluit goed aan bij mij, mijn “buitenlandervaring” en mijn brede behandelervaring. Met mijn betrokken en transparante houding, kan ik op doelgerichte wijze mensen die vastlopen handvatten aanreiken, zodat ze weer grip krijgen op hun leven.
Melissa van Leijenhorst

Melissa van Leijenhorst

GZ-psycholoog
Mijn naam is Melissa van Leijenhorst en ik werk als GZ-psycholoog vanuit Londen voor Di Sofa. Ik heb ervaring binnen zowel de specialistische- als basis GGZ met diverse problematiek. Behandelmethodieken die ik toepas zijn Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness, EMDR en ACT. Ik vind het belangrijk om een therapeutische relatie op te bouwen waarin we doelgericht aan de slag gaan. Mijn drijfveer binnen het vak is het motiveren van cliënten tot verandering. Dit doe ik door goed te luisteren, aan te sluiten en te confronteren. Het online behandelen geeft daarbij een heleboel flexibiliteit en mogelijkheden, die ten gunste staan van de therapie. Ik kijk ernaar uit om met je te werken!
Berber Hogeveen

Berber Hogeveen

GZ-psycholoog
Mijn naam is Berber en ik heb ruim 8 jaar ervaring met diagnostiek en behandeling van verschillende doelgroepen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door oprechte interesse, betrokkenheid en humor waardoor je je snel vertrouwd zal voelen.

Vrijheid en autonomie zijn voor mij twee belangrijke kernwaarden en ze spelen mijns inziens ook een belangrijke rol in jouw herstelproces. Een van de mooiste dingen van mijn vak vind ik dan ook dat jij meer vrijheid en autonomie ervaart na een (succesvolle) behandeling. Ik maak hierbij gebruik van (elementen uit) CGT, oplossingsgerichte therapie, mindfulness, motiverende gespreksvoering en EMDR.

Mirjam den Houdijker

Mirjam den Houdijker

GZ-psycholoog
Mijn naam is Mirjam den Houdijker. Vanuit mijn woonplaats El Campello in Spanje werk ik als online GZ-psycholoog. Als behandelaar ben ik sensitief, responsief en, waar nodig, soms ook directief.

Mijn expertise ligt op het gebied van emotieregulatie en conflicthantering (assertiviteit). Ik hou ervan om complexe emoties terug te brengen tot de kern, zodat ze beter te begrijpen, labelen, accepteren en verdragen zijn. Ik vind het daarbij belangrijk dat alle emoties (angst, verdriet, boosheid, blijdschap, etc.) ruimte krijgen om er te zijn, zodat deze emoties vervolgens op een helpende manier geuit en gedeeld kunnen worden.

Mijn doel is niet om onprettige emoties ‘weg te maken’, maar om samen te ervaren dat deze emoties een functie hebben. Ze zijn niet gevaarlijk en hoeven niet tot een lijdensweg te leiden, mits je ze tijdig (h)erkent en er op een helpende manier mee om weet te gaan.

Ik werk vanuit de cognitieve gedragstherapie (CGT) en schematherapie. Daarbij gebruik ik oefeningen uit de Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Tevens bied ik Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) en het woede-, wrok- en wraakprotocol (WWW) aan. Tot slot maak ik regelmatig gebruik van muziek, foto’s en andere vormen van kunst als helpende manieren om emoties te kunnen doorvoelen, uiten, delen, accepteren en verdragen.

Kiki Stegeman

Kiki Stegeman

GZ-psycholoog
Ik ben Kiki en werk vanuit Californië (Verenigde Staten) als GZ-psycholoog voor DiSofa. Ik heb ruim zeven jaar ervaring in zowel de basis GGZ als de specialistische GGZ, waar ik heb gewerkt met zowel jeugd als volwassenen.

Ik ben betrokken, doelgericht en transparant en ga graag samen met cliënten op zoek naar wat werkt. Ik maak hierbij gebruik van verschillende behandeltechnieken, zoals Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, ACT, mindfulness en schematherapie. Ik ben voornamelijk werkzaam in de avonduren vanwege het tijdsverschil.

Maria Goog

Maria Goog

GZ-psycholoog
Ik ben Maria en heb 14 jaar in een eigen praktijk gewerkt in de basis ggz en 8 jaar in de specialistische ggz. Ik heb ervaring met het behandelen van verschillende problemen zoals angstklachten, depressie en trauma. Ook heb ik ruime ervaring met bepaalde persoonlijkheidskenmerken zoals perfectionisme of vermijdingsneiging. Ik ben een warm en open persoon en mijn kernwoorden zijn: respectvol, betrokken en transparant.

Ik zie een goede therapeutische relatie als basis voor een goede samenwerking en een mooi, succesvol behandelproces. Samen met mijn cliënten kies ik voor behandelmethoden en technieken die het best bij hen passen, zodat zij zich snel beter voelen en beter kunnen functioneren.

De behandelmethoden wat ik graag toepas zijn cognitieve gedragstherapie (CGT), elementen uit schematherapie, Acceptance and Commitment Therapie (ACT), Mindfulness, EMDR en positieve psychologie. Ik voel mij bevoorrecht om met mijn kennis en ervaring mensen te mogen begeleiden in hun ontdekkingstocht naar beter functioneren.