Reviews: wat mensen van ons vinden

DiSofa gaat voor resultaat. Lees hier de reviews over DiSofa:

Barbara
26 jaar
Ik heb de therapie bij DiSofa als zeer positief ervaren. Ik ben goed geholpen met de klachten die ik had en dat ging op een professionele maar laagdrempelige manier. Mijn therapeut Rosaura wist de juiste vragen te stellen waardoor ik zelf ook goed kon reflecteren. Omdat de therapie online is kon ik gemakkelijk thuis achter mijn computer zitten en hoefde ik niet naar een praktijk toe met een wachtruimte.
Pieter
23 jaar
De behandeling heeft me goed geholpen door de oefeningen en de gesprekken met Eline. Ze leerde mij trucjes om beter met mijn paniek om te gaan en het verbeteren van mijn zelfbeeld. Ik begon aan dit traject met een vraagteken omdat het me toch wel apart leek om met iemand te praten via een webcam, maar dat was juist niet het geval. Het was erg makkelijk dat ik zo thuis aan de slag kon met mijn sessie. De communicatie en de hulp waren gewoon heel goed en ik raad dit traject zeker aan.
Claudia
29 jaar
Ik vond het contact met Eline heel prettig en waardevol. Ik kreeg het gevoel dat ze echt naar me luisterde en me begreep, waardoor ze me kon helpen om te gaan met mijn situatie. Ze heeft me aan nieuwe inzichten geholpen. Verder ben ik heel blij met een vernieuwend initiatief als DiSofa, waar ik snel terecht kon, in plaats van maanden op een wachtlijst te moeten staan. Via de computer een behandeling volgen vond ik fijn, ook omdat je na een intens gesprek niet altijd een babbeltje met de buren wilt maken, en nu hoef je dus niet naar buiten.
Marloes
36 jaar
Eline is een aardige en respectvolle vrouw. Ze begreep mij goed en ik heb altijd de ruimte gekregen mijn verhaal te doen. Ook ben ik goed geholpen met mijn klachten qua emoties, deze zijn voor 80 a 90% verbeterd.
Els
45 jaar
Gelijk hulp i.p.v. een lange wachttijd. Je hoeft ook de deur niet uit. Ook al zie je de behandelaar niet in dezelfde ruimte, maar via je computer toch geeft het een vertrouwd gevoel. Als je bepaalde behoeftes hebt dan wordt daar naar geluisterd en gehandeld. Via de computer vul je vragenlijsten in en daar krijg je snel een reactie op. Ik heb deze behandeling als zeer prettig ervaren en heb daarom ook een vriendin geadviseerd om hier hulp te zoeken.
Eva
28 jaar
Ik heb hele goede ervaringen met DiSofa. Ik ben erg goed geholpen om een aantal dingen op een rijtje te zetten. Ook nemen ze rustig alle tijd voor je. Ik heb er veel aan gehad.
Sabine
29 jaar
Door de online therapie van DiSofa kon ik een wachtlijst van 12 weken vermijden; heel fijn als je eindelijk om hulp durft te vragen. Deze behandeling zou ik aanraden, omdat het fijn is dat ik de sessies buiten werktijd kon plannen en in mijn eigen vertrouwde omgeving zat tijdens het videobellen. Naast de modules die je in je eigen tempo maakt, heb ik ook waardevolle tips en oefeningen van behandelaar Miriam gekregen die ik na mijn behandeling kan blijven gebruiken. Verder kun je altijd een bericht sturen via het online platform als je tussentijds ergens tegenaan loopt. Dat maakte het contact met mijn behandelaar laagdrempelig. DiSofa heeft voor mij een verschil kunnen maken!
Linde
20 jaar
De opdrachten en persoonlijke gesprekken hebben mij enorm geholpen. Erg toegankelijke hulp, zonder wachttijden!
David
30 jaar
Ik ben erg blij dat ik deze behandeling met Miriam ben aangegaan. Het heeft mij heel erg geholpen en de twijfel in het begin over online therapie volledig weg genomen.
Wouter
29 jaar
Ben zeer tevreden over de behandelaar. Ze heeft me op een aantal momenten dat ik het echt nodig had erg goed geholpen en wist precies wat ik nodig had. Ik had wel verwacht dat ik iets zou missen door niet fysiek af te kunnen spreken, maar dit viel me alles mee. Ik was ook erg blij dat ik gelijk terecht kon. Ik had anders 12 weken moeten wachten, maar wist op dat moment echt niet meer wat ik met mijn situatie aan moest. Dus had echt direct hulp nodig. Dit was daarom een prachtige oplossing en ben achteraf ook erg gelukkig met de keuze om online behandeling te doen.
Elze
65 jaar
Mijn therapeute Miriam heeft mij enorm gesteund in de afgelopen periode, en hiervoor ben ik haar zeer dankbaar. Ze heeft mij ‘gereedschap’ gegeven om verder te gaan. Vanaf het begin voelde het prettig. Ze luisterde naar mijn verhaal en begreep mij, ze hielp mij en gaf me het gevoel er niet alleen voor te staan. Daardoor leerde ik niet meer zo heftig oordelen over mijzelf. Ik ben er nog niet, maar heel ver gekomen met hulp van Miriam en manier van hulpverlening door DiSofa. De begeleiding heb ik dan ook als zeer comfortabel ervaren.
Kim
19 jaar
Ik heb mijn tijd bij DiSofa als aangenaam ervaren, ik heb er veel van geleerd. Ik vond het erg fijn dat je gewoon thuis een gesprek kan voren met de psycholoog. Ook vond ik mijn eigen psycholoog Eline heel erg fijn en raad ik haar ook erg aan. Ze is heel erg lief en begripvol en geeft goede adviezen. Ik raad de online therapie van DiSofa aan!
Richard
32 jaar
Ik heb het traject bij Disofa als zeer prettig ervaren. De begeleiding via het internet verloopt erg soepel en heb ik als zeer comfortabel ervaren, omdat je het lekker vanuit je eigen huis kunt doen. De hulpverlener is makkelijk te bereiken via de online communicatie. Hierdoor heb je echt het gevoel er niet alleen voor te staan, ondanks de fysieke afstand. Het heeft mij zeker geholpen!
Anke
36 jaar
In het begin vond ik de aanpak een beetje vreemd..gewoon vanuit huis met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Maar ik heb de therapie als serieus, niet dwingend en behulpzaam ervaren. Ik was blij dat ik snel terecht kon. Juist door het online contact zit je zelf ook in een vertrouwde omgeving. Wat mij erg gesterkt heeft is dat een oordeel uitbleef en mijn inzet werd beloond in plaats van gezien als onvoldoende. Dit gaf mij de sterkte om zelf in te zien waarin of waarop ik mijn prioriteit wil vestigen.
Lieke
20 jaar
Ondanks dat ik van tevoren dacht dat online therapie minder effectief zou zijn dan face-to-face contact, heeft het mij juist ontzettend goed geholpen. Ik kon op elk moment contact opnemen met mijn behandelaar Miriam en de gesprekken waren ook nog eens op een hele fijne plek, namelijk gewoon vertrouwd vanuit huis.  
Mark
24 jaar
Ik ben een jongeman van 24 en zit al geruime tijd thuis met burn-out en depressie klachten. Tijdens deze tijd heb ik hulp gekregen door middel van videobellen met de psycholoog van Disofa. Elke keer had ik een gesprek om naar uit te kijken en me weer een momentje beter te voelen dan dat ik daarvoor deed. Het online spreken heeft me absoluut met bepaalde stappen geholpen en geleerd hoe ik beter met mezelf om kan gaan. Door de gesprekken is duidelijker naar voren gekomen hoe en wat ik kan doen aan mijn ADD. Ik merkte namelijk tijdens de behandeling pas hoeveel last ik er eigenlijk van heb. Handvatten zijn mij aangereikt zodat ik beter door het dagelijkse leven heen kan wandelen. Helaas zit het er voor mij nog niet op omdat ik nog niet beter ben. Wel heeft Disofa mij geholpen met het vinden van een nieuwe behandelaar die mij weer verder kan helpen.  
Roos
42 jaar
Ik heb vanwege een burn out gesprekken gehad door middel van videobellen. Ik koos hiervoor omdat ik hier al na 1 week mee kon beginnen en er een flinke wachttijd was voor een persoonlijk gesprek. Het videobellen vond ik zeer prettig aangezien dit gewoon thuis plaatsvond. De gesprekken vond ik verhelderend en vaak ook confronterend. Hier heb ik veel van geleerd en inmiddels zijn de verbeteringen die ik heb door gevoerd in mijn leven een leefstijl geworden!
Jacqueline
46 jaar
Ik vond de online ervaring met Disofa erg aangenaam. Geen lange wachttijd maar snel aan de beurt. En dat zonder te reizen gewoon lekker vanuit thuis. Ik kan het iedereen aanraden!
Kevin
24 jaar
Omdat ik via DiSofa in de avond een gesprek kon voeren met de psycholoog, kon ik het makkelijk combineren met mijn werkweek. Online videogesprekken in het comfort van mijn eigen woning heb ik als zeer prettig en natuurlijk ervaren. Psycholoog Miriam is een fantastische gesprekspartner die mij goed begreep en toonde te luisteren. Zij heeft mij nieuwe inzichten getoond in het omgaan met mijn emoties en gedachtes waar ik verder mee vooruit kan!
Sebastian
29 jaar
Bij DiSofa had ik direct een goede klik, dit vooral omdat ik de online behandeling in mijn eigen omgeving kon volgen wat een veilig gevoel gaf. Het heeft mij zo goed geholpen. Als ik kijk hoe snel ik uit mijn dal ben gekomen had ik dit vooraf niet kunnen wensen. De online behandeling was erg prettig en zeker een aanrader!
Frederique
51 jaar
Hoewel ik eerst een klein beetje sceptisch was over deze, digitale, wijze van contact met een therapeute kan ik niet anders zeggen dan dat ik het als heel prettig heb ervaren.
Erwin
57 jaar
DiSofa (mijn therapeute Eline) heeft mij enorm gesteund in een voor mij donkere periode. De reguliere hulpverlening lieten het afweten, mijn depressie verergerde zich en ik wist niet meer wat te doen. Ik ben online gaan zoeken en kwam DiSofa tegen. Ik ben erg dankbaar. Mede dankzij DiSofa ben ik er nog. Daar waar reguliere hulpverlening tekortschiet staan zij achter en naast je.
Mauran
51 jaar
Mijn ervaring met DiSofa vond ik zeer prettig. Miriam begreep mijn verhaal zeer snel en ik vond het prettig om met haar te praten. De flexibiliteit paste perfect in mijn baan met onregelmatige tijden. Ik zou Miriam en DiSofa zeker aanraden.
Mirte
24 jaar
Therapie was mijn laatste hoop, maar ik wilde de stap niet zetten. Ik oordeelde al over mijzelf en had niet iemand nodig die instemmend op de klok keek. Psychologe Miriam veranderde mijn kijk op therapie compleet. Vanaf het begin dat ik haar sprak voelde het prettig. Ik merkte dat ze echt naar mij luisterde doordat ze aan het einde van de sessies mijn verhaal goed kon samenvatten. Miriam begreep en hielp mij en ze nam ook dat zelfoordeel bij mij weg.
Bianca
25 jaar
Ik heb het traject bij DiSofa als zeer prettig en goed ervaren. De communicatie is duidelijk en het flexibel om kunnen gaan met de tijden van de afspraken is ideaal. Het online platform functioneerde verder naar wens en de feedback op gemaakte opdrachten werd op korte termijn gegeven. Het beeldbellen voelt eerst wat onwennig maar dit valt na de eerste paar minuten al snel weg. Ook is het prettig om thuis te zijn tijdens de afspraken, dit geeft een vertrouwd gevoel en biedt de mogelijkheid om rustig je verhaal te doen.
Karin
20 jaar
Fijne gesprekken en online opdrachten waar je veel van leert!