Reviews: wat mensen van ons vinden

DiSofa gaat voor resultaat. Lees hier de reviews over DiSofa:

Elze
65 jaar
Mijn therapeute Miriam heeft mij enorm gesteund in de afgelopen periode, en hiervoor ben ik haar zeer dankbaar. Ze heeft mij ‘gereedschap’ gegeven om verder te gaan. Vanaf het begin voelde het prettig. Ze luisterde naar mijn verhaal en begreep mij, ze hielp mij en gaf me het gevoel er niet alleen voor te staan. Daardoor leerde ik niet meer zo heftig oordelen over mijzelf. Ik ben er nog niet, maar heel ver gekomen met hulp van Miriam en manier van hulpverlening door DiSofa. De begeleiding heb ik dan ook als zeer comfortabel ervaren.
Kim
19 jaar
Ik heb mijn tijd bij DiSofa als aangenaam ervaren, ik heb er veel van geleerd. Ik vond het erg fijn dat je gewoon thuis een gesprek kan voren met de psycholoog. Ook vond ik mijn eigen psycholoog Eline heel erg fijn en raad ik haar ook erg aan. Ze is heel erg lief en begripvol en geeft goede adviezen. Ik raad de online therapie van DiSofa aan!
Richard
32 jaar
Ik heb het traject bij Disofa als zeer prettig ervaren. De begeleiding via het internet verloopt erg soepel en heb ik als zeer comfortabel ervaren, omdat je het lekker vanuit je eigen huis kunt doen. De hulpverlener is makkelijk te bereiken via de online communicatie. Hierdoor heb je echt het gevoel er niet alleen voor te staan, ondanks de fysieke afstand. Het heeft mij zeker geholpen!
Karin
20 jaar
Fijne gesprekken en online opdrachten waar je veel van leert!
Bianca
25 jaar
Ik heb het traject bij DiSofa als zeer prettig en goed ervaren. De communicatie is duidelijk en het flexibel om kunnen gaan met de tijden van de afspraken is ideaal. Het online platform functioneerde verder naar wens en de feedback op gemaakte opdrachten werd op korte termijn gegeven. Het beeldbellen voelt eerst wat onwennig maar dit valt na de eerste paar minuten al snel weg. Ook is het prettig om thuis te zijn tijdens de afspraken, dit geeft een vertrouwd gevoel en biedt de mogelijkheid om rustig je verhaal te doen.
Sebastian
29 jaar
Bij DiSofa had ik direct een goede klik, dit vooral omdat ik de online behandeling in mijn eigen omgeving kon volgen wat een veilig gevoel gaf. Het heeft mij zo goed geholpen. Als ik kijk hoe snel ik uit mijn dal ben gekomen had ik dit vooraf niet kunnen wensen. De online behandeling was erg prettig en zeker een aanrader!
Frederique
51 jaar
Hoewel ik eerst een klein beetje sceptisch was over deze, digitale, wijze van contact met een therapeute kan ik niet anders zeggen dan dat ik het als heel prettig heb ervaren.
Erwin
57 jaar
DiSofa (mijn therapeute Eline ) heeft mij enorm gesteund in een voor mij donkere periode. De reguliere hulpverlening lieten het afweten, mijn depressie verergerde zich en ik wist niet meer wat te doen. Ik ben online gaan zoeken en kwam DiSofa tegen. Ik ben erg dankbaar. Mede dankzij DiSofa ben ik er nog. Daar waar reguliere hulpverlening tekortschiet staan zij achter en naast je.
Mauran
51 jaar
Mijn ervaring met DiSofa vond ik zeer prettig. Miriam begreep mijn verhaal zeer snel en ik vond het prettig om met haar te praten. De flexibiliteit paste perfect in mijn baan met onregelmatige tijden. Ik zou Miriam en DiSofa zeker aanraden.
Mirte
24 jaar
Therapie was mijn laatste hoop, maar ik wilde de stap niet zetten. Ik oordeelde al over mijzelf en had niet iemand nodig die instemmend op de klok keek. Psychologe Miriam veranderde mijn kijk op therapie compleet. Vanaf het begin dat ik haar sprak voelde het prettig. Ik merkte dat ze echt naar mij luisterde doordat ze aan het einde van de sessies mijn verhaal goed kon samenvatten. Miriam begreep en hielp mij en ze nam ook dat zelfoordeel bij mij weg.